Menu Sluiten

Levertijd

Alle items in de Klein Vriendje webshop worden met liefde, aandacht en oog voor detail met de hand gemaakt. Hierdoor is er geen voorraad en worden de artikelen op bestelling gemaakt. Dit is het meest duurzame. Bestellingen worden dus pas gemaakt na bestelling.

De gemiddelde levertijd is 3 weken, soms zelfs wat sneller. In drukke periodes (zoals net na de lancering van een nieuwe collectie) kan dit helaas oplopen tot enkele weken langer. Wil je graag weten hoe lang het ongeveer gaat duren of heb je een spoedbestelling? Twijfel dan niet en neem contact met mij op via Instagram, Facebook, Whatsapp of Email.

Verzending

​Binnen Nederland rekenen wij een vast tarief van €4,10 (ex 21% BTW) verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €100,- betalen wij de verzendkosten.

Voor pakketten naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten €9,30 (ex 21% BTW) en nemen bij bestellingen vanaf €100,- de verzendkosten voor onze rekening. Wil je je bestelling naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met mij op via info@kleinvriendje.nl.