Menu Sluiten

Welkom bij Klein Vriendje, waar we geloven in de kracht van liefdevol ontworpen kleding voor de allerkleinsten. Sinds onze oprichting in 2022 hebben we ons laten inspireren door de rijke traditie van onze eigenaresse, Marie-Louise van den Wildenberg-Reichenbach (1988), die voortkomt uit een familie van ondernemers met een erfgoed dat terug gaat tot 1847. Na jarenlang te hebben gekozen voor het moederschap van vijf prachtige kinderen, na een studie Fashion & Design van de gerenommeerde HKU in Utrecht, besloot Marie-Louise haar passie voor mode te combineren met haar liefde voor haar kleintjes. Zo werd Klein Vriendje geboren.

Bij Klein Vriendje streven we ernaar om ouders te voorzien van kledingstukken die niet alleen stijlvol en trendy zijn, maar ook praktisch en comfortabel voor de drukke dagen met de kleintjes. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat jouw kleintje comfortabel en in stijl kan groeien en ontdekken. Ieder kledingstuk van Klein Vriendje wordt na bestelling met de hand gemaakt, waardoor de kleding van Klein Vriendje duurzaam is.

Of je nu op zoek bent naar trendy flareds, speelse jurkjes of comfortabele jumpsuits, bij Klein Vriendje vind je een uitgebreide selectie aan kleding voor kinderen, maar ook hun moeders. We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en te genieten van de magie van de kindertijd, gekleed in de prachtige creaties van Klein Vriendje. Samen met het team zorgen wij ervoor dat jouw kleding met zorg en liefde wordt gemaakt en verstuurd.

Welkom bij de familie!