.

Klein Vriendje respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

Klein Vriendje bruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Wanneer je een bestelling plaatst hebben we je naam, e-mailadres en adres nodig om een¬†factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. De gegevens worden op de beveiligde servers opgeslagen.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een beoordeling op onze site achter te laten. Jouw naam en e-mailadres worden op de beveiligd opgeslagen en zijn voor ons toegankelijk met een wachtwoord. Jouw beoordeling op de site wordt voor onbepaalde tijd bewaard. Je kunt te allen tijde een verzoek doen tot verwijdering.
  • Je kunt contact opnemen via e-mail, telefoon (+31 6 141 369 14), instagram, facebook messenger of via WhatsApp (+31 6 141 369 14). Bij contact via e-mail wordt jouw e-mail opgeslagen voor maximaal 1 jaar. Indien je ons een berichtje stuurt via WhatsApp verwijderen wij het chatgesprek zodra jouw vraag/klacht opgelost is. Bij telefonisch contact worden er door ons geen gegevens opgeslagen.

Klein Vriendje verkoopt je gegevens niet

Klein Vriendje zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Klein Vriendje opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@kleinvriendje.nl. Via dit e-mailadres kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens. 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Klein Vriendje en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij als webwinkelier verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Klein Vriendje
Marie- Louise Reichenbach
Burgemeester van Hoofflaan 26
5503 BN Veldhoven
Nederland

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u-17.00u via +31 6 141 369 14

Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

E-mail: info@kleinvriendje.nl
WhatsApp: +31 6 141 369 14